Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tahdon hoitoponin!

Stall Starkan suurimman ja tärkeimmän toimintamuodon tekevät hoitajat. Ahkerat tallitytöt puunaavat ponejaan vuodenajasta tai säästä riippumatta: tallille tullaan vaikka räntäsadekuuron tai lumimyräkän yllättäessä. Jokaiselle ponillemme otetaan oma, huolehtivainen hoitaja.

Hoitajien hommiin kuuluu:

• Hevosen harjaus, tarvittaessa pesu

• Karsinan siivous ja varusteiden puhtaudesta huolehtiminen

• Hevosen liikuttaminen (selästä tai maasta käsin)

Hoitomuodot

Meillä hoitaminen tapahtuu hoitokirjojen välityksellä. Jokaisella ponilla on oma hoitopäiväkirjansa, jonka löydät Posti - linkin alta. Tavallisten hoitotarinoiden lisäksi meillä on käytössä kaksi muutakin keinoa, jotka näät alta.

Perinteinen hoitotarina - Tarinoissa saat kertoa perinteisellä tavalla mitä olet puuhaillut hoitoponisi kanssa vaikkapa päivän tai viikon aikana. 

Runot - Riimilliset ja loppusoinnuttomat, pitkät ja lyhyet runot ovat myös oiva tapa paitsi suorittaa hoitokerta myös antaa luovuuden virrata.

Raportti - Jos tarinointi ei joskus kiinnosta, voi hoitomerkintä olla raportti. Esimerkki: "Kävimme eilen Oskun kanssa maastossa. Suuntasimme laukkasuoralle ja reissusta tuli varsin vauhdikas."

Hoitomerkintöjä pitäisi rustata mielellään vähintään kerran kahdessa kuukaudessa, mutta emme heitä ketään ulos vaikka taukoa kertyisikin yli kolmeksi kuukaudeksi. Kerran kuukaudessa hoitajat saavat sähköpostiinsa hoitajapostia, johon vastaaminen tietyn ajan kuluessa riittää myös pitämään sinut mukana listoilla.

Miten pääsen hoitajaksi?

Hoitajaksi voit hakea kirjoittamalla vapaamuotoisen hakemuksen ja lähettää sen tähän s-postiosoitteeseen. Hakemukseen pitää sisältyä nimesi (joku etunimi, esim. Viivi. Vuonisfani02 tms. EI KÄY), hoitoponitoiveesi ja esittely itsestäsi. Esittelyn ei tarvitse olla pitkä. Varmista, että mukana on toimiva sähköpostiosoitteesi!

©2019 Stall Starka - suntuubi.com