Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Wilman & Titan kaappi

Wilma aloitti hoitamisen 29.8.2011. 0 hoitomerkintää.

Olen Wilma, innokas 13v heppatyttö. Minut tunnistat vaaleanruskeista, puolipitkistä hiuksista ja iloisesta olemuksesta. Luonteeltani olen ystävieni mukaan positiivinen ja pirteä, enkä suutu pienistä. Mutta kun suutun, saatan mököttää kauankin. Älä silti pelästy, olen vain harvoin vihaisella päällä. Tallilla tavoitat minut hoitoponini  Titan karsinasta.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Wilma

30.08.2011 19:58
// Ensimmäistä kertaa hoitamassa // Tarina

Kävin tänään ensimmäistä kertaa Stall Starkassa. Vaikka olenkin ensimmäinen hoitaja tällä tallilla, en tuntenut itseäni yhtään yksinäiseksi! Heti aamusta lähtien olen odottanut malttamattomana tallille pääsyä. Harmitti, kun isäni suostui kuskaamaan minut talleille vasta kahden aikaan päivällä.

Iltapäivällä harjasin Titan ja vein sen tarhaan. Siivosin karsinan kaikkein viimeisintä, pienintäkin lantakökkärettä myöten ja kippasin täynnä olevat kottikärryt lantalaan. Hain sitten tamman takaisin sisälle ja puhdistin sen kaviot. Kiinnitin riimunnarun sen riimuun ja talutin Titan ulos. Päätin käydä taluttelemassa sitä lyhyellä maastopolulla. Samalla näin vähän Starkan ympäristöä. Ihastuin heti siihen maastoreittiin, joka kulkee leiriläisten mökkien takaa!

©2019 Stall Starka - suntuubi.com